Zimní specialita: Dýňová polévka se zázvorem

Investiční zlato vám pomůže zhodnotit váš majetek. Zima je tady a bojovat nějaké chladné blues, jsme vždy hledali některé teplých nápojů a polévek.
Po tom všem, co lepší způsob, jak strávit svůj mlha večer zabalil do deky a užívat si horkou čokoládu nebo aromatický polévku?
Také jsme úplně pochopit, že tráví příliš mnoho času v propracovaném jídlo nemusí být vždy proveditelné, takže tady je jednoduchý mňam polévka, která opustí vás chuť na další. Zima je období pro bohatých čerstvé zeleniny a ovoce, které jsou bohaté na vitamíny a vždy nám pomáhají udržet chřipky a dalších nemocí na uzdě.
Udržet chuť a zdraví na mysli, tady je recept na dýně a Giner polévka šéfkuchař Ganesh Joshi, Executive Chef, Vivanta by Taj, Surajkund.